Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με Διπλωματούχο/Πτυχιούχο ΠΕ για διοικητική υποστήριξη ΚΕ ΕΛΚΕ 82657.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 με τίτλο  “Στήριξη διεθνοποίησης προγράμματος ανώτατης εκπαίδευσης της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης «Master's in Machine Learning and Data Science»», στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη Δράσεων Διεθνοποίησης της Ανώτατης εκπαίδευσης - Πολυτεχνείο Κρήτης» με Κωδικό ΟΠΣ 5150766 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Καρυστινό Γεώργιο και κωδικό έργου 82657, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου, ως ακολούθως: 

Θέση: Απασχόληση Διπλωματούχου/Πτυχιούχου ΠΕ για την υποστήριξη του έργου ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. 

Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης (ενδεικτικά 01/08/2023) έως και 31/10/2023, με δυνατότητα ανανέωσης/παράτασης έως τη λήξη τυχόν παρατάσεων αυτού, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου.

Συνολικό ποσό: Το συνολικό ποσό της σύμβασης θα καθορισθεί κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, βάσει των προσόντων του επιλεγέντος υποψηφίου (απαιτούμενων και συνεκτιμώμενων) σύμφωνα με την περιπτ. α) της παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022, από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες έκτακτου προσωπικού» του έργου και έως του ανώτατου ποσού των 2.250 ευρώ/ανά μήνα.

Τόπος εκτέλεσης έργου : Σχολή ΗΜΜΥ

Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

  1. Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος/Πτυχιούχος ΠΕ της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο με τα ανωτέρω, δίπλωμα ή πτυχίο ΠΕ του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.
  2. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο Γ1/C1).
  3. Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ.

Συνεκτιμώμενα προσόντα – Κριτήρια:

  1. Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης συναφές με επιστήμες μηχανικών ή/και διοικητικές και οικονομικές επιστήμες ή/και άλλων συναφών με τις προαναφερθείσες επιστήμες.
  2. Εμπειρία σπουδών σε διεθνές, αγγλόφωνο περιβάλλον, όπως πιστοποιείται με τίτλους σπουδών (εξαιρουμένου του μεταπτυχιακού τίτλου σε περίπτωση που είναι από αγγλόφωνο πανεπιστήμιο και βαθμολογηθεί στο υπ. αρ. κριτήριο 4) 
  3. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Επίπεδο Γ2/C2).
  4. Εργασιακή εμπειρία συναφής με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης, ειδικότερα με διοικητική υποστήριξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.
  5. Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα  αναφέρεται εξωτερικά:

Πρόταση κουας ……………….

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 17469/29-06-2023 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων