Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με Διπλωματούχο/Πτυχιούχο ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού για γραμμματειακή υποστήριξη ΚΕ ΕΛΚΕ 82657.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Στήριξη διεθνοποίησης προγράμματος ανώτατης εκπαίδευσης της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης» YΠ. 1 HMMY, ΟΠΣ 6004795 (Κωδ. Απόφασης: 5452) στο Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ) και το Ελληνικό Κράτος», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Καρυστινό Γεώργιο και κωδικό έργου 82657, νέο κεντρικό έργο 82994, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ως ακολούθως: 

Θέση: Απασχόληση Διπλωματούχου/Πτυχιούχου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, για την υποστήριξη του έργου ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ1.

Αριθμός ατόμων: (1)
Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα έχει το εξής αντικείμενο απασχόλησης:
Διοικητική υποστήριξη και συντονισμός ΠΜΣ. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα εξυπηρετεί τους φοιτητές της Σχολής ΗΜΜΥ, θα τηρεί τα αρχεία τους και θα χειρίζεται το φοιτητολόγιο, θα συντάσσει τα ωρολόγια προγράμματα, θα είναι το σημείο επαφής των υποψήφιων φοιτητών του ΠΜΣ MLDS, ιδιαίτερα των αλλοδαπών τους οποίους θα κατευθύνει τόσο ακαδημαϊκά όσο και διεκπεραιωτικά, θα είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με τα ιδρύματα της αλλοδαπής για τη διευκρίνιση θεμάτων που αφορούν στους υποψήφιους φοιτητές που προέρχονται από τα εν λόγω ιδρύματα, και θα επιτελεί όποιο άλλο έργο ανατεθεί από τον Κοσμήτορα της Σχολής.

Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης (ενδεικτικά 01/06/2024) έως και 31/10/2024, με δυνατότητα ανανέωσης/παράτασης έως τη λήξη τυχόν παρατάσεων αυτού, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου.
Συνολικό ποσό: 9.000,00 ευρώ συμπ/νων όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού – Έκτακτο προσωπικό του έργου».

Τόπος εκτέλεσης έργου : Σχολή ΗΜΜΥ
Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:
1.Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος/Πτυχιούχος ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο με τα ανωτέρω, δίπλωμα ή πτυχίο ΠΕ του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.
2.Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο Γ1/C1).
3.Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:
α) επεξεργασίας κειμένων
β) υπολογιστικών φύλλων
γ) υπηρεσιών διαδικτύου

Συνεκτιμώμενα προσόντα – Κριτήρια:
4.Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης συναφές με επιστήμες μηχανικών ή/και διοικητικές και οικονομικές επιστήμες ή/και άλλων συναφών με τις προαναφερθείσες επιστήμες, από ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ2.
5.Εμπειρία σπουδών σε διεθνές, αγγλόφωνο περιβάλλον, όπως πιστοποιείται με τίτλους σπουδών (εξαιρουμένου του μεταπτυχιακού τίτλου σε περίπτωση που είναι από αγγλόφωνο πανεπιστήμιο και έχει βαθμολογηθεί στο προηγούμενο κριτήριο).
6.Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Επίπεδο Γ2/C2).
7.Εργασιακή εμπειρία συναφής με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης, ειδικότερα με διοικητική υποστήριξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.
8.Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα αναφέρεται εξωτερικά:

Πρόταση κου/κας ……………….
Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 10647/24-04-2024 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος
στη διεύθυνση:
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης
Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων