Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του Προγράμματος Erasmus+ ΚΕ ΕΛΚΕ 82760 & 82667.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης των έργων με τίτλο «Σχέδιο με ένα δικαιούχο ΚΑ1 στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Διεθνής Κινητικότητα) Αρ. Σύμβασης 2022-1-EL01-KA171-HED-000068651» και του έργου με τίτλο «Erasmus+ Βασική Δράση ΚΑ131- Ανώτατη Εκπαίδευση (2022-2023)  κινητικότητα και Οργάνωση Κινητικότητας φοιτητών και προσωπικού Αρ. Σύμβασης 2022-EL01-KA131-HED-000062944» με επιστημονικά υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή κ. Φώτιο Κανέλλο και κωδικό έργων ΕΛΚΕ 82760 & 82667 αντίστοιχα, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως ακολούθως:

Απαιτούμενη ειδικότητα: Πτυχιούχο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Διοικητικού Οικονομικού, ή πτυχιούχο ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου από ίδρυμα Π.Ε. της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Αριθμός ατόμων : 1

Τόπος απασχόλησης: Πολυτεχνείο Κρήτης, Κουνουπιδιανά Χανίων.

Ωράριο απασχόλησης: Πλήρες (οκτάωρο).

Ποσό αμοιβής: Οι αποδοχές του επιλεγέντος υποψηφίου θα καθορισθούν κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών σύμφωνα με την περιπτ. β) της παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022.

Τόπος απασχόλησης: Πολυτεχνείο Κρήτης, Κουνουπιδιανά Χανίων.

Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

  • Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Διοικητικού Οικονομικού, ή ισότιμο ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο πτυχίο από σχολή της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ[1].
  • Εμπειρία σε θέματα διοικητικής, οικονομικής και επικοινωνιακής διαχείρισης  ερευνητικών προγραμμάτων.
  • Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

  • Εμπειρία διοικητικής υποστήριξης, οικονομικής και επικοινωνιακής διαχείρισης δράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:

Πρόταση κουας ………………. e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 19682/13-07-2023 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων