ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με Διπλωματούχο ή Πτυχιούχο ΠΕ/ΤΕ Οικονομικού ΚΕ ΕΛΚΕ 82839

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με Διπλωματούχο ή Πτυχιούχο ΠΕ/ΤΕ Οικονομικού ΚΕ ΕΛΚΕ 82839

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του έργου με τίτλο «Υποστήριξη λειτουργίας των υπηρεσιών του ΕΛΚΕ για την πλήρη παρακολούθηση των προγραμμάτων και ιδιαιτέρως την πλήρη διοικητική υποστήριξη και οικονομική διαχείριση των προγραμμάτων που θα χρηματοδοτηθούν από εθνικούς, διεθνείς και ιδιωτικούς πόρους», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82839 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Κωνσταντίνο – Αλκέτα Ουγγρίνη,  αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, ως ακολούθως: 

Ειδικότητα: Διπλωματούχος ή Πτυχιούχος ΠΕ/ΤΕ Οικονομικού ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από Σχολή ΑΕΙ/ΤΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ .

Αριθμός ατόμων: Ένα  (1)

Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης και για ένα (1) έτος με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Τυχόν ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και της εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Αποδοχές: Οι αποδοχές του επιλεγέντος υποψηφίου θα καθορισθούν κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών σύμφωνα με την περιπτ. β) της παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022.

Τόπος εργασίας: Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης (Μ.Ο.Δ.Υ. Ε.Λ.Κ.Ε. Π.Κ.).

Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση πλήρους απασχόλησης

Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα απασχοληθεί στην υποστήριξη των πάσης φύσεως εργασιών που αφορούν το Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών της Μ.Ο.Δ.Υ. Ε.Λ.Κ.Ε. Π.Κ..

Απαιτούμενα - Προσόντα:

  • Πτυχίο ή Δίπλωμα Οικονομικών Επιστημών Π.Ε./Τ.Ε., ή ομώνυμο ή ισότιμο κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ/ΤΕΙ της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ
  • Εργασιακή εμπειρία σε υποστήριξη οικονομικών εργασιών στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.
  • Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

α) επεξεργασίας κειμένων

β) υπολογιστικών φύλλων

γ) υπηρεσιών διαδικτύου

Συνεκτιμώμενα – Προσόντα:

  • Εμπειρία σε οικονομική διαχείριση έργων που χρηματοδοτούνται από εθνικούς, διεθνείς και λοιπούς φορείς, μη συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας σε υποστήριξη οικονομικών εργασιών στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, η οποία βαθμολογείται αυτοτελώς.
  • Αποδεδειγμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:

Πρόταση κουας ………………. e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 21189/28-07-2023 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

Υπ’ όψη: Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων