Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου στο Γραφείο Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού ΠΚ ΚΕ ΕΛΚΕ 82847.

Η Μ.Ο.Δ.Υ. του Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού Πολυτεχνείου Κρήτης», της Πράξης «Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού Πολυτεχνείου Κρήτης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5183847, κωδικός ΕΔΒΜ194, Ειδικός ΕΔΒΜ194. Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020», φορέας 1090225 – ΕΥΔ, με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82847 και επιστημονική υπεύθυνη την Αν. Καθηγήτρια κα Δανάη Βενιέρη, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου, ως ακολούθως: 

Θέση Νο 1: Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Αναλυτής/τρια δεδομένων με ειδικότητα Μηχανικού ή Μαθηματικού ή Επιστήμης Στατιστικής Τμήματος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ή ισότιμο και ταυτόσημο πτυχίο από ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Πλήθος ατόμων: ένα (1)

Διάρκεια σύμβασης: Από την υπογραφή της σύμβασης (ενδεικτικά 01η/08/2023) και έως την ημερομηνία λήξης υλοποίησης του έργου την 31η/10/2023, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης  χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του, μετά από αίτημα της επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών και έως του ανώτατου ποσού των 13.800,00 ευρώ και συνολικά έξι (6) ανθρωπομηνών.

Συνολικό ποσό: Έξι χιλιάδες εννιακόσια ευρώ (6.900,00 €) συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου. Κόστος ανθρωπομήνα (2.300,00 €) ευρώ συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Τόπος εκτέλεσης έργου: Γραφείο Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού, Πολυτεχνειούπολη

Απαιτούμενα προσόντα - κριτήρια:

  • Δίπλωμα/Πτυχίο Μηχανικού ή Μαθηματικού ή Επιστήμης Στατιστικής Τμήματος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ή ισότιμο και ταυτόσημο πτυχίο από ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - κριτήρια:

  • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το βασικό τίτλο σπουδών (πτυχίο/δίπλωμα  Μηχανικού ή Μαθηματικού ή Επιστήμης Στατιστικής) από ίδρυμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ
  • Εργασιακή εμπειρία συναφής με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης : Αναλύσεις δεδομένων
  • Συνέντευξη

Θέση Νο 2: Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Προγραμματιστής/στρια με ειδικότητα Μηχανικού Υπολογιστών / Πληροφορικής ή ισότιμο και ταυτόσημο πτυχίο από ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Πλήθος ατόμων: Δύο (2)

Διάρκεια σύμβασης: Από την υπογραφή της σύμβασης (ενδεικτικά 01η/08/2023) και έως την ημερομηνία λήξης υλοποίησης του έργου την 31η/10/2023, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης  χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του, μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών και έως του ανώτατου ποσού των 13.800,00 ευρώ και συνολικά έξι (6) ανθρωπομηνών/ανά άτομο.

Συνολικό ποσό ανά άτομο: Έξι χιλιάδες εννιακόσια ευρώ (6.900,00 €) συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου. Κόστος ανθρωπομήνα (2.300,00 €) ευρώ συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Τόπος εκτέλεσης έργου: Γραφείο Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού, Πολυτεχνειούπολη

Απαιτούμενα προσόντα - κριτήρια:

  • Δίπλωμα/Πτυχίο Μηχανικού Υπολογιστών ή Πληροφορικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ή ισότιμο και ταυτόσημο πτυχίο από ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ [1]

Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - κριτήρια:

  • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το βασικό τίτλο σπουδών (πτυχίο/δίπλωμα  Μηχανικού Υπολογιστών ή Πληροφορικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) από ίδρυμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ
  • Εργασιακή εμπειρία συναφής με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης : προγραμματισμός/ανάπτυξη διαλειτουργικού υποσυστήματος
  • Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν σε σφραγισμένο φάκελο, με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:00