Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων εργασίας ιδ. δικαίου ορισμένου χρόνου με Διπλωματούχο ή Πτυχιούχο ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού ΚΕ ΕΛΚΕ 82911.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του έργου με τίτλο «Υπηρεσίες καταγραφής ερευνητικών αποτελεσμάτων για την ενίσχυση των ερευνητών ΠΚ σε θέματα Καινοτομίας», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82911 και επιστημονικός υπεύθυνος του Καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Κρήτης. κ. Κωνσταντίνο – Αλκέτα Ουγγρίνη, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως (2) συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, ως ακολούθως: 

Ειδικότητα: Διπλωματούχος ή Πτυχιούχος ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού ή κατόχου ισοτίμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο διπλώματος ή πτυχίου από Σχολή ΑΕΙ/ΤΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Αριθμός ατόμων : Δύο (2)

Διάρκεια απασχόλησης : Από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανάληψης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου την 11 η /06/2024, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του . Τυχόν ανανέωση μετά από αίτημα του επιστημονικού υπευθύνου και της εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Αποδοχές: Οι αποδοχές του επιλεγμένου υποψηφίου θα καθοριστούν κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών σύμφωνα με την περιπτ. β) της παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022.

Τόπος εργασίας: Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης (Μ.Ο.Δ.Υ. Ε.Λ.Κ.Ε. Π.Κ.).

Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση πλήρους απασχόλησης

Απαιτούμενα - Προσόντα:

  • Πτυχίο ή Δίπλωμα Διοικητικών – Οικονομικών Επιστημών Π.Ε./Τ.Ε., ή ομώνυμο ή ισότιμο κατά περιεχόμενο διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ/ΤΕΙ της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
  • Εργασιακή εμπειρία σε υποστήριξη διοικητικών – οικονομικών εργασιών στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.
  • Αποδεδειγμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασία κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσίες διαδικτύου

    Συνεκτιμούμενα – Προσόντα:

  • Εμπειρία σε διοικητική υποστήριξη, παρακολούθηση και διαχείριση έργων που χρηματοδοτούνται από εθνικούς, διεθνείς και λοιπούς φορείς, μη συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας σε υποστήριξη διοικητικών – οικονομικών εργασιών στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, η οποία βαθμολογείται αυτοτελώς.
  • Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών αντίστοιχης κατεύθυνσης.
  • Εμπειρία σε διοικητική υποστήριξη, παρακολούθηση και διαχείριση έργων που χρηματοδοτούνται από εθνικούς, διεθνείς και λοιπούς φορείς, μη συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας σε υποστήριξη διοικητικών – οικονομικών εργασιών στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, η οποία βαθμολογείται αυτοτελώς.
  • Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:

Πρόταση κουας ………………. e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 17266/27-06-2023 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

Υπ' όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων