Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 10098/17.07.2014 για σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου

Το πρόγραμμα «Ανάπτυξη διάταξης παραγωγής σωματιδίων αεροζόλ με την μέθοδο της ηλεκτρικής εκκένωσης για παρατήρηση αερίων ροών και κατασκευή νανοδομημένων υλικών για εφαρμογές σε αισθητήρες αερίων - DE_SPARK_NANO_GEN» (κωδικός έργου 11ΣΥΝ_5_1861) με φορέα υλοποίησης το Πολυτεχνείο Κρήτης (κωδικός έργου ΕΛΚΕ 81035), εντάσσεται στα πλαίσια της δράσης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011 – Συμπράξεις Παραγωγικών και Ερευνητικών Φορέων σε Εστιασμένους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Τομείς» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους. Φορέας Χρηματοδότησης είναι η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος o Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης για σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ως ακολούθως:

Θέση 1: Απασχόληση διπλωματούχου Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης κατόχου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με σύμβαση έργου.

Διάρκεια απασχόλησης: Δέκα (10) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και το αργότερο μέχρι τη λήξη του έργου (30/06/2015).

Ποσό: 15.000 ευρώ (συμπ/νου ΦΠΑ)

Τόπος εκτέλεσης του έργου: Πολυτεχνείο Κρήτης, Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Τομέας Συστημάτων Παραγωγής

 

Θέση 2: Απασχόληση διπλωματούχου Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης ή Μηχανολόγου Μηχανικού με σύμβαση έργου.

Διάρκεια απασχόλησης: Οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης

Ποσό: 12.000 ευρώ (συμπ/νου ΦΠΑ)

Τόπος εκτέλεσης του έργου: Πολυτεχνείο Κρήτης, Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Τομέας Συστημάτων Παραγωγής.

 Αναλυτική πρόσκληση και πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των Δημοσίων Υπηρεσιών, από τη Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών και στα τηλέφωνα 2821037041 (κα Λιαδάκη Αγγελική) & 28210 37073 (κα Χριστιάνα Δασκαλάκη).

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιοδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση της πρότασης τους μέχρι την Παρασκευή 01 Αυγούστου 2014 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ                                                                                                      

Κτίριο Ε4 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά                                                                 

Τομέας Διοικητικών Συναλλαγών