Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδ. δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης για τη Γραμματεία της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης ΚΕ ΕΛΚΕ 82064.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του έργου με τίτλο «Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 'Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας" από τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης - Κρατήσεις Υπέρ Ιδρύματος», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82064 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Δούμπο Μιχαήλ, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, ως ακολούθως: 

Θέση: Ειδικότητα: Διπλωματούχος ή Πτυχιούχος Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1].

Αριθμός ατόμων: Ένα (1)

Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης και για ένα (1) έτος με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Τυχόν ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και της εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Αποδοχές: Οι αποδοχές του επιλεγέντος υποψηφίου θα καθορισθούν κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών σύμφωνα με την περιπτ. β) της παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022.

Τόπος εργασίας: Γραμματεία Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης

Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση πλήρους απασχόλησης

Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα απασχοληθεί στην υποστήριξη εργασιών που αφορούν σε:

Ενημέρωση των μεταπτυχιακών φοιτητών, τήρηση αρχείων διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), τεχνική υποστήριξη διδασκόντων, υποστήριξη φοιτητολογίου, παρακολούθηση και διεκπεραίωση δαπανών & προϋπολογισμού ΠΜΣ, ανάπτυξη και συντήρηση ιστοσελίδων των ΠΜΣ της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, υποστήριξη συστήματος και εργασιών τηλε-εκπαίδευσης, δικτύωση και συντήρηση παρουσίας των ΠΜΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και όποιο άλλο έργο θα ανατεθεί από τον επιστημονικά υπεύθυνο στα πλαίσια υλοποίησης του έργου.

Απαιτούμενα - Προσόντα: 

  • Πτυχίο ή Δίπλωμα Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού ή ομώνυμο ή ισότιμο κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου ΠΕ της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ:  α) επεξεργασίας κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσιών διαδικτύου
  • Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στο ίδιο ή συναφές με την υπό πλήρωση θέση γνωστικό αντικείμενο.

    Συνεκτιμώμενα – Προσόντα:

Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στα αντικείμενα της θέσης:        

1.    Ενημέρωση μεταπτυχιακών φοιτητών

  1. Τήρηση αρχείων διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ)
  2. Τεχνική υποστήριξη διδασκόντων
  3. Υποστήριξη φοιτητολογίου
  4. Παρακολούθηση και διεκπεραίωση δαπανών & προϋπολογισμού ΠΜΣ
  5. Ανάπτυξη και συντήρηση ιστοσελίδων ΠΜΣ
  6. Υποστήριξη συστήματος και εργασιών τηλε- εκπαίδευσης
  7. Δικτύωση και συντήρηση παρουσίας ΠΜΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  μη συμπεριλαμβανομένης της δωδεκάμηνης εμπειρίας, στο ίδιο ή συναφές με την υπό πλήρωση θέση γνωστικό αντικείμενο, η οποία βαθμολογείται αυτοτελώς στα απαιτούμενα προσόντα.
  • Μεταπτυχιακός τίτλος Σπουδών σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, από Πανεπιστημιακό ίδρυμα (Π.Ε.) της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
  • Γνώση πρόσθετων γλωσσών.
  • Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν σε σφραγισμένο ταχυδρομικό φάκελο Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τους ακόλουθους τρόπους: α) με  ΕΛΤΑ β) με ιδιωτικό ταχυδρομείο (COURIER) γ) αυτοπροσώπως, στο γραφείο του Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι την Δευτέρα 01 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα  αναφέρεται εξωτερικά:

Πρόταση κουας ……………….

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 6425/19-03-2024 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων