Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδ. δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης ΚΕ ΕΛΚΕ 82953.

Η Μ.Ο.Δ.Υ. του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «EUROPEAN UNIVERSITY ON RESPONSIBLE CONSUMPTION AND PRODUCTION/  EURECA PRO 2.0», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα από το «European Education and Culture Executive Agency (EACEA)», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82953 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Ομ. Καθηγητή κ. Διαμαντόπουλο Ευάγγελο, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, ως ακολούθως: 

Θέση: Πτυχιούχος/Διπλωματούχος Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ή Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ή Τμήματος Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου ή Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων ή Τμήματος Πληροφορικής ή Τμήματος Φιλολογίας Ξένων Γλωσσών (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής), ή Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας ΠΕ της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος/πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή ίδρυμα του εξωτερικού αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Αριθμός ατόμων: Ένα (1)
Διάρκεια απασχόλησης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του, μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών.

Αποδοχές: Οι αποδοχές του επιλεγέντος υποψηφίου θα καθορισθούν κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022. Οι αποδοχές της θέσης θα καθοριστούν αναλόγως των προσόντων του ατόμου που θα προσληφθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου για καθεστώς σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου και καθεστώς μερικής απασχόλησης (5 ώρες ημερησίως για πενθήμερη εργασία).
Τόπος εργασίας: Πολυτεχνείο Κρήτης, Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Χανίων, ειδικότερα κτήριο E3.004 EURECA-PRO γραφεία.

Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση μερικής απασχόλησης (5 ώρες ημερησίως για πενθήμερη εργασία).

Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

  • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι πτυχιούχος/διπλωματούχος Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ή Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ή Τμήματος Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου ή Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων ή Τμήματος Πληροφορικής ή Τμήματος Φιλολογίας Ξένων Γλωσσών (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής) ή Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας ΠΕ της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος/πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή ίδρυμα του εξωτερικού αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στο ίδιο ή σε συναφές με την υπό πλήρωση θέση γνωστικό αντικείμενο, ΠΕ της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών μηνών στο ίδιο ή σε συναφές με την υπό πλήρωση θέση γνωστικό αντικείμενο, και συγκεκριμένα σε εν γένει θέματα δημοσίων και διεθνών σχέσεων, προβολής και διεθνοποίησης.
  • Γνώση χρήσης Η/Υ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, λόγω ειδικών συνθηκών λειτουργίας του Πολυτεχνείου Κρήτης (το ίδρυμα τελεί υπό κατάληψη) να αποστείλουν σε σφραγισμένο ταχυδρομικό φάκελο Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με  ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) συστημένη αποστολή αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας):

Πρόταση κουας ………………. e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 5667/06-03-2024 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

Υπ’ όψη: Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων