ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ- Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 17827/2019 για την πρόσληψη (1) ατόμου πτυχιούχου ΑΕΙ, με σύμβαση εργασίας κ.ε.82147

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης,
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 17827/30-07-2019 (ΑΔΑ:6ΘΚ3469Β6Ν-ΧΤ3) για την υποβολή προτάσεων για την πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας Διπλωματούχου ή πτυχιούχου ΑΕΙ ή  κατόχου ισότιμου διπλώματος από σχολή της αλλοδαπής  αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του έργου με τίτλο «Οργανωτική Στήριξη Όμιλος Πολυτεχνείου Κρήτης-Ανώτατη Εκπαίδευση Αρ. Σύμβασης 2019-1-EL01-KA103-061349», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 82147, με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Ζερβάκη Μιχαήλ, το οποίο χρηματοδοτείται από τον Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων ορίζεται η Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 14:00μμ. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.
Πληροφορίες: Μπόνια Αρετή, τηλ.28210-37073

Έγινε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ και επισυνάπτονται: α) το αρχικό έγγραφο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και το νέο έγγραφο με την Ορθή επανάληψη (έγιναν διορθώσεις στα κριτήρια Νο2 και Νο5) β) ο σύνδεσμος της ανάρτησης στο πρόγραμμα Διαύγεια