Πρόχειρος διαγωνισμός 1570/03-02-2014 για τις ανάγκες του έργου ΘΑΛΗΣ MIS: 379419

Η Επιτροπή Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με το σύστημα των σφραγισμένων εγγράφων προσφορών με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια Εργαστηριακών Αναλώσιμων (11 σετ) για την κατασκευή ολοκληρωμένου πρωτότυπου ηλεκτρονικού συστήματος ειδικών προδιαγραφών, όπως αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα της σχετικής διακήρυξης, για τις ανάγκες της πράξης «ΘΑΛΗΣ - Πολυτεχνείο Κρήτης - Ανάπτυξη και αξιολόγηση συστήματος παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης δομικής ακεραιότητας κατασκευών σκυροδέματος με χρήση ασύρματου δικτύου "ευφυών" πιεζοηλεκτρικών αισθητήρων» (Υποέργο 1) με MIS: 379419, που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθησης» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ) ΕΣΠΑ 2007-2013, Άξονας Προτεραιότητας 10 «Ενίσχυση του ανθρώπινου κεφαλαίου για την προαγωγή της έρευνας και της καινοτομίας στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, και επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Προβιδάκη και  ΚΑΕ 80188.

Προϋπολογισμός: € 23.455,28 πλέον Φ.Π.Α, ήτοι συνολικό ποσό € 28.850,00 συμπ/νου του ΦΠΑ.
Τόπος Παράδοσης: ΣΕΤ 1, 2, 6, 7, 8, 9, 10, και 11 στα Χανιά, ΣΕΤ 3, 4 και 5  στην Πάτρα.

Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Ειδικού Λογαριασμού στα Χανιά, Κτίριο Ε4 Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στις 19-02-2014 ημέρα  Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής (ΕΛΤΑ ή ιδιωτικό ταχυδρομείο), ο φάκελος της προσφοράς πρέπει να έχει φτάσει στην υπηρεσία μέχρι τον προβλεπόμενο ανωτέρω χρόνο λήξης της προθεσμίας. Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν.

Πληροφορίες : Για διαδικαστικά θέματα σχετικά με το διαγωνισμό : Χριστιάνα Δασκαλάκη, τηλ. 28210 37073, email: elke@isc.tuc.gr .
Για τεχνικές πληροφορίες: Καθηγητής Κωνσταντίνος Προβιδάκης, τηλ. 28210 37637, email: cpprov@mred.tuc.gr .

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλαμβάνει την αναλυτική διακήρυξη του διαγωνισμού από την έδρα της Αναθέτουσας Αρχής, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου Χανίων (Κτίριο Ε4 Πολυτεχνειούπολη), Τομέας Διοικητικών Συναλλαγών - Γραφείο Προμηθειών, κάθε ημέρα τις ώρες εργασίας δημοσίων υπηρεσιών μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Η παραλαβή της αναλυτικής διακήρυξης του διαγωνισμού μπορεί να γίνει και με υπηρεσία ταχυμεταφοράς έπειτα από σχετικό εμπρόθεσμο έγγραφο αίτημα του ενδιαφερομένου με δικές του δαπάνες, της Αναθέτουσας Αρχής μη φέρουσας οιασδήποτε ευθύνης για την έγκαιρη και σωστή παράδοσή τους. Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.elke.gr και www.tuc.gr . Τυχόν διευκρινίσεις ή τροποποιήσεις που θα προκύψουν θα δημοσιεύονται στον ίδιο δικτυακό τόπο και θα αποτελεί ευθύνη του ενδιαφερόμενου να λάβει γνώση γι’ αυτές.