Διακήρυξη 2129/11-02-2014 Τακτικού Ανοικτού Διαγωνισμού για τις ανάγκες του έργου «ΜΟΥΣΕΙΑ»

Το Πολυτεχνείο Κρήτης προκηρύσσει στις 24.03.2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30 π.μ. Τακτικό ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την προμήθεια και εγκατάσταση, όπου αυτό απαιτείται, Επιστημονικών οργάνων και αναλώσιµων υλικών: Α)Αναλώσιμα Αέριας Χρωματογραφίας – Φασματογράφου μάζας, Β)Αναλώσιμα Προκρούστη διαχωρισμού, Γ) Αναλώσιμα Ιοντικής Χρωματογραφίας, Δ) Αναλώσιμα Μικροβιακών αναλύσεων, Ε) Αναλώσιμα μέτρησης αέριων και οργανικών ρύπων στον αέρα, ΣΤ) Φορητός μετρητής αιθάλης, Ζ)Φορητός μετρητής συγκέντρωσης αριθμού αιωρούμενων σωματιδίων με αεροδυναμική διάμετρο 0.3 -10 μm, Η)Φορητός μετρητής μεγάλης ακριβείας, συγκέντρωσης αριθμού αιωρούμενων σωματιδίων, Θ)Όργανα μέτρησης βιοαεροζόλ (2), Ι)Επωαστικός κλίβανος με ατμόσφαιρα CO2, και ΙΑ)Επωαστικός κλίβανος , όπως αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα της σχετικής διακήρυξης, για τις ανάγκες του έργου «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΙΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ» με το ακρωνύμιο «ΜΟΥΣΕΙΑ»  του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007 - 2013, Άξονας: «Φυσικό και Πολιτισμικό Περιβάλλον» , που χρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και κατά 20% από εθνικούς πόρους, με φορέα υλοποίησης το Πολυτεχνείο Κρήτης και επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Μιχαήλ Λαζαρίδη και ΚΑΕ 81027.

Προϋπολογισμός: €104.227,64 πλέον Φ.Π.Α €23.972,36 ,
ήτοι συνολικό ποσό €128.200,00 συμπ/νου του Φ.Π.Α. 23 %.

Τόπος Παράδοσης: Χανιά.
Γλώσσα Ελληνική.

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών  24.03.2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30 π.μ. εφόσον οι προσφορές υποβάλλονται από τους ίδιους ενδιαφερόμενους ή νόμιμους εκπροσώπους τους, στον Τομέα Διοικητικών Συναλλαγών/Γραφείο Προμηθειών της Επιτροπής Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, ο φάκελος της προσφοράς πρέπει να περιέλθει στην υπηρεσία έως την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορές υποβαλλόμενες ή αποστελλόμενες που δεν τηρούν τα ως άνω αναφερόμενα, δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν και επιστρέφονται.

Η προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο αναλυτικό κείμενο της διακήρυξης που επισυνάπτεται.

Ο παραπάνω διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Επιτροπής Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης στα Χανιά, Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.

Αναλυτικές Διακηρύξεις και πληροφορίες δίδονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των Δημοσίων Υπηρεσιών από την παραπάνω Διεύθυνση και στο τηλέφωνο 28210-37073, 37072 (Τομέας Διοικητικών Συναλλαγών/Γραφείο Προμηθειών Επιτροπής Ερευνών) ή από τον σύνδεσμο http://www.elke.tuc.gr (Νέα-Ανακοινώσεις / Προκηρύξεις και Διακηρύξεις) http://www.tuc.gr

Δείτε την ανακοίνωση που τροποποιεί το τεχνικό παράρτημα στο κείμενο της διακήρυξης