Ομιλία με θέμα The path from pre-idea to billion dollar company (Case study) & Η πορεία από την ιδέα σε μια εταιρεία αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων (Case study), 15/5/2023, 13:00-14:00

Πρόσκληση σε Ομιλία
Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00-14:00, στην αίθουσα Γ2.2-Αμφιθέατρο Κατσανεβάκη, σε μια ομιλία με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Δεσύλλα Γεώργιο, ιδρυτή της FlexCar, εταιρίας μίσθωσης οχημάτων.
Τίτλος Εκδήλωσης :
The path from pre-idea to billion dollar company (Case study)
Η πορεία από την ιδέα σε μια εταιρεία αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων (Case study)
Agenda
● Η ιδέα ίδρυσης της εταιρείας / σκέψεις, ρίσκο, προσδοκίες
● Η αρχή - ίδρυση της Flexcar [2018] με κέντρο την Ελλάδα - Πρώτα βήματα
● Η ραγδαία και γρήγορη ανάπτυξη παγκοσμίως
● Η προσέλκυση των επενδυτών σε Ελλάδα και Εξωτερικό - χρηματοδοτήσεις
● Επόμενα βήματα ανάπτυξης
Λίγα λόγια για τον Ομιλητή - Ιδρυτή
Ο Γιώργος Δεσύλλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, μιλάει πέντε γλώσσες και παρόλο που επικεντρώθηκε στον κλάδο των οικονομικών, επαγγελματικά τον κέρδισε ο χώρος των startups. Είναι απόφοιτος του London School of Economics, όπου διατέλεσε πρόεδρος της ελληνικής φοιτητικής κοινότητας και μετά τις σπουδές εργάστηκε επί σειρά ετών σε έγκριτες συμβουλευτικές εταιρείες στο Λονδίνο και το Dubai, όπως η Boston Consulting Group και η Goldman Sachs.
Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε την FlexCar, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων. Υπό την καθοδήγησή του, η εταιρεία σημείωσε ραγδαία ανάπτυξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την υποστήριξη κορυφαίων διεθνών επενδυτών, συγκεντρώνοντας πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

... περισσότερα.