Πρόσκληση ενδιαφέροντος για σύναψη έως 2 συμβάσεων εργασίας, ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης Κ.Ε. 82546

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων εργασίας, ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Αναβάθμιση, Εκσυγχρονισμός και Υποστήριξη της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Πολυτεχνείου Κρήτης», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82546 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή κ. Φώτιο Κανέλλο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), της Πράξης «Αναβάθμιση, Εκσυγχρονισμός και Υποστήριξη της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Πολυτεχνείου Κρήτης», με Κωδικό ΟΠΣ 5074500 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Θέση Νο 1: Πτυχιούχος/Διπλωματούχος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)

Θέση Νο 2: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)

Προθεσμία Υποβολής Προτάσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν σε σφραγισμένο φάκελο, με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 και ώρα 15:00 (τέλος προθεσμίας).

Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ιδιωτικό ταχυδρομείο λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην Πρόταση του ενδιαφερομένου. Αντικατάσταση του Φακέλου Υποψηφιότητας ή διόρθωση αυτού ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτού.