Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με Πτυχιούχο Βιολόγο για τρεις (3) μήνες Κ.Ε ΕΛΚΕ 82263.

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της  Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» Β΄Κύκλος και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη και Εφαρμογή Αναδυομένων Βιοτεχνολογικών Μεθόδων σε Κηπευτικές Καλλιέργειες Βιολογικής Γεωργίας (BIOME), με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82263 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Νικόλαο Παρανυχιανάκη, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως:

Ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων σύναψης μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως:

Περιγραφή αποδεκτού τίτλου σπουδών: Πτυχίο Βιολογίας, ή ισότιμο/ταυτόσημο πτυχίο, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, από ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. Ο υποψήφιος θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με το «Μικροβίωμα ρίζας φυτών», Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Διάρκεια απασχόλησης: Τρεις (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Προσόντα - Κριτήρια:

  • Πτυχίο Βιολογίας, ή ισότιμο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, από ίδρυμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1]
  • Διδακτορικό δίπλωμα σε αντικείμενο συναφές με το «Μικροβίωμα ρίζας φυτών» (Π.Ε.), από ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[2]
  • Δημοσιευμένο έργο σε περιοδικά ή/και συνέδρια σε αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης.
  • Εργασιακή εμπειρία συναφής με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης.
  • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Συνέντευξη

Για την συμπερίληψη κάθε υποψηφίου αναδόχου/υποψηφίου στον πίνακα βαθμολογίας και προτεινόμενης κατάταξης, θα πρέπει ο τελευταίος να συγκεντρώνει βαθμολογία προσόντων, σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα, τουλάχιστον ίση με 50 %. Υποψήφιος ο οποίος συγκεντρώνει μικρότερη βαθμολογία, δε θα τίθεται στον πίνακα κατάταξης και θα θεωρείται απορριπτέος.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:00